İZMİR / MENDERES - Altıntepe Ortaokulu

Nis

Öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla hazırlanan projeler, okulumuzda düzenlenen ''TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı''nda sergilendi.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Bundan tam 106 yıl önce askerlerimiz birinci dünya savaşı cephesinde düşmanlara karşı savaşarak isimlerini tarihe kazıdılar.

"Dur yolcu!Bilmeden gelip bastığın bu toprak,bir devrin battığı yerdir.

Eğil de kulak ver bu sessiz yığın, bir vatan kalbinin attığı yerdir."

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 106. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şanlı destan yazan kahramanlarımızı, vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Nis

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında okulumuzda program düzenlendi.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günü

10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA TÖRENİ

Cumhuriyetimiz 100 yaşında

İlköğretim haftası etkinlikleri

May

Okulumuz 5/A sınıfı "TİMSS 2023"te  ( Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması'nda) ülkemizi temsil etmiştir.

Mrt

Altıntepe Ortaokulu olarak 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü İlçe Programımızı gerçekleştirdik.

Bu güzel ve özel programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum, desteklerinden ötürü okul idarecimize şükranlarımızı sunuyoruz.